Adresa

Str. Maracineni nr. 91 A

Bucuresti, sector 6

Prelungirea Ghencea

caminlili1@gmail.com

Tel: 0768-737-246

Servicii azil privat - Casa Lili

- Ingrijire zi si noapte

- Atentie, daruire, respect

- Personal calificat

- Mobilier si aparate medicale (Italia)

- Saltele speciale, scaune cu rotile, carje, manere (Italia)

- Lenjerie pat bumbac (Italia)

- Masa (3 mese principale + 2 gustari)

- Igiena (baie, tuns, unghii, barbierit)

- Cada cu usa (batrani / dizabilitati)

- Servicii de menaj / Spalatorie

- Administrare medicamente

- Perfuzii, injectii, glicemii

- Schimbare pampers, tratare escare

- Evaluare medic generalist

- Asigurare prim ajutor

- Terapie ocupationala

- Camere de zi si camere de mese

- TV, telefon, internet

- Mese festive: sarbatori si onomastice

- Curte si gradina inchise

- Mediu sigur, securizat

Rezidentii nostri

Rezidentii nostri

Urmariti prin email

CONSULTATIE GRATUITA

Sunați și programați ACUM

o consultație gratuită!

0768-737-246;

0040 768 737 246;

0039 340 0766 379

Servicii pentru:

îngrijire vârstnici și adulți

îngrijire tranzitorie (post-spitalizare)

îngrijire pe termen lung (accident vascular, Alzheimer)

îngrijire paliativă

Azil privat - Camin Lili

Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246Camin privat ingrijire batrani

Azil de batrani

Testimoniale
Cezar Mihaila
A blessing. Gained peace of mind knowing my mother is in very good hands. Warm environment, full of loving and tendering personell.
Mesaj tradus:
O binecuvântare. Am câștigat pacea minții știind că mama mea este pe mâini foarte bune. Mediu cald, plin de personalitate, iubitoare.
Moldovan Madalina
In Casa Lili grija fata de parintii si buneii nostri se face cu mult suflet si profesionalism, intr-o atmosfera de familie. Pentru toate acestea le suntem recunoscatori celor care insufletesc Casa Lili, si recomandam cu caldura acest camin.
Gligore Marina

Ar trebui sa se numeasca pensiunea pt seniori Lili. Este o atmosfera ca acasa in familie. Am avut-o pe mama acolo si pot sa spun ca am vazut atmosfera care era. Personal cu suflet. Am vizitat trei case de batrani foarte luxoase pe dinafara dar in interior...... Vai vai ce atmosfera!!!!!!
Tina Frank
Casa Lili o recomand cu toata inima. Am ramas profund impresionata de grija deosebita a personalului fata de pacienti. Curatenie si armonie ca intr-o familie. Respect pentru tot ceea ce faceti!
Mihail Moisii 
Pe cât de plăcut pe atât e si interesant, să vede că staruinta si-a spus cuântul,vă felicit şi vă utey mult succes şi fericire. Sunteţi o persoană de lăudat.mă bucur pentru Dv. CASA LILI după părerea mea este o casă de vis.
Florin Armasescu
Recomand cu multa caldura Casa Lili ... curatenie , atentie deosebita multa caldura sufleteasca !!! ( Nu poti sa te convingi decit daca o vizitezi )
Kahriman Mihaela 
Ffffff frumos..multa armonie curatenie exemplara și oameni cu inima mare ..Va iubesc 
Burcus Liviu Vlad 
Foarte drãguț! recomand cu sufletul deschis!
Tudor Raluca
Oameni cu suflet mare.
Mario Marcellino
una brava ragazza che da tanto , verrò quando sarò vecchio con tutta la fiducia


delle bravissime persone che si danno d'affare senza guadagnare, solo l'amore
Georgeta Radu
Casa Lili, un havre de paix pour nos ainés. Dés la première fois que j’ai visité votre maison j’ai été impressionné par l’atmosphère conviviale, le sentiment d’être chez soi, d’être en famille. Ma mère est là bas depuis peux de temps, mais le changement dans son comportement, son état, est incroyable. Elle est beaucoup plus calme, plus sereine. Merci de tout notre cœur Madame, pour tout ce que vous faites, nous sommes très contentes ma sœur et moi d’avoir eu la chance de vous confier notre maman. Il faut visiter Casa Lili pour se rendre compte par soit même combien votre établissement est super.
Mesajul tradus:
Casa Lili, un refugiu pentru seniorii noștri. Din prima oară când am vizitat casa ta, am fost impresionat de atmosfera prietenoasă, de sentimentul de a fi acasă, de a fi cu familia. Mama mea a fost acolo pentru o vreme, dar schimbarea comportamentului ei, starea ei, este incredibilă. E mult mai liniștită, mai liniștită. Vă mulțumim cu toată inima noastră, doamnă, pentru tot ceea ce faceți, suntem foarte fericiți că sora mea și cu mine am avut șansa să vă încredințăm mamei noastre. Trebuie să vizitați Casa Lili pentru a afla cât de mare este stabilirea dvs.
Chev Che
Great family environment for the elderly. Probably the best nursing home in the whole city. Most places are cold medical style where doctors visit twice a week waiting for patients to pass. Here they get maximum attention with the facility always kept clean. Visit anytime without issue where others insist on appointments to clean only prior to visit.
Mesajul tradus:
Mediu familial excelent pentru persoanele în vârstă. Probabil cea mai bună casă de îngrijire medicală din întregul oraș. Cele mai multe locuri sunt stilul medical rece unde doctorii vizitează de două ori pe săptămână așteptând pacienții să treacă. Aici ei primesc o atenție maximă cu facilitatea păstrată mereu curată. Vizitați oricând, fără probleme, în cazul în care alții insistă de a curăța numai înainte de a vizita.
Liana Stanciu
Persoanele in varsta pot socializa, sunt ingrijite de personal calificat,beneficiind de caldura umana din partea personalului.
Moldovan Madalina
In Casa Lili grija fata de parintii si buneii nostri se face cu mult suflet si profesionalism, intr-o atmosfera de familie. Pentru toate acestea le suntem recunoscatori celor care insufletesc Casa Lili, si recomandam cu caldura acest camin.
Octavian Sandulescu
Ca acasa!


Sunteti interesat de serviciile noastre?
Aflati mai multe actualizari !