Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246Ce va oferim

Ce va oferim

Intrebari si raspunsuri despre informarea si accesarea serviciilor – Camin Lili

despre--azilul-de-batrani-casa-lili

1. Cum pot obține mai multe informații despre Centrul pentru batrani si persoane cu dizabilitati?

La Camin Lili, potențialii beneficiari ai serviciilor noastre, membrii de familie sau reprezentanții legali ai acestora sunt informati de la prima intalnire despre modul de organizare si functionare a centrului rezidential, despre conditiile de admitere, despre oferta de servicii, cat si despre drepturile si obligatiile persoanelor beneficiare.

2. Cum pot afla mai multe informatii despre activitati si servicii?

Chiar inainte de a ne vizita puteti sa accesati toate materialele, articolele postate pe blogul nostru, cat si materialele video create in mod special pentru informarea celor care vor sa stie mai multe despre activitatile derulate si serviciile oferite, precum si atmosfera deosebit de calda, prietenoasa si specifica unei familii mai mari pe care ne straduim sa o cream pentru rezistentii nostri. Aceasta fiind misiunea noastra: de a oferi o atmosfera si o ingrijire ca acasa, in sanul unei familii iubitoare.

3. Pot sa vizitez caminul inainte de admiterea in ingrijirea centrului rezidential?

La Caminul Lili - pentru batrani si persoane cu dizabilitati, facilitam atat accesul potentialilor beneficiari ai serviciilor, cat si membrilor lor de familie sau a reprezentantilor legali ori conventionali, pentru a cunoaste dinainte conditiile de locuit si a activitatilor si serviciilor de zi cu zi. Singura conditile este ca vizita sa se faca conform unui telefon prealabil.

4. Voi fi informata continuu despre activitatea persoanei rezidente, care imi este parinte?

Desigur, ținem legătura permanent cu familiile ori cu reprezentantii legali ai rezidenților nostri si le comunicam continuu despre activitatile, serviciile derulate, procedurile utilizate ori alte aspecte considerate utile despre persoanele rezidente la Caminul Lili.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne telefonic sau pe email.