Adresa

Str. Maracineni nr. 91 A

Bucuresti, sector 6

Prelungirea Ghencea

caminlili1@gmail.com

Tel: 0768-737-246

Servicii azil privat - Casa Lili

- Ingrijire zi si noapte

- Atentie, daruire, respect

- Personal calificat

- Mobilier si aparate medicale (Italia)

- Saltele speciale, scaune cu rotile, carje, manere (Italia)

- Lenjerie pat bumbac (Italia)

- Masa (3 mese principale + 2 gustari)

- Igiena (baie, tuns, unghii, barbierit)

- Cada cu usa (batrani / dizabilitati)

- Servicii de menaj / Spalatorie

- Administrare medicamente

- Perfuzii, injectii, glicemii

- Schimbare pampers, tratare escare

- Evaluare medic generalist

- Asigurare prim ajutor

- Terapie ocupationala

- Camere de zi si camere de mese

- TV, telefon, internet

- Mese festive: sarbatori si onomastice

- Curte si gradina inchise

- Mediu sigur, securizat

Rezidentii nostri

Rezidentii nostri

CONSULTATIE GRATUITA

Sunați și programați ACUM

o consultație gratuită!

0768-737-246;

0040 768 737 246;

0039 340 0766 379

Servicii pentru:

îngrijire vârstnici și adulți

îngrijire tranzitorie (post-spitalizare)

îngrijire pe termen lung (accident vascular, Alzheimer)

îngrijire paliativă

Azil privat - Camin Lili

Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246



Camin privat ingrijire batrani

Azil de batrani

Caminele de batrani nu sunt destinate doar persoanelor varstnice, ci si persoanelor de orice varsta

 


Kimberly White a scris cartea „Schimbarea”, despre lucrătorii din domeniul îngrijirii. Este o carte puternică, perspicace, care ne ajută să realizăm ceea ce știm și să practicăm deja, la centrul nostru de îngrijire: Compasiunea, empatia și înțelegerea pentru persoanele rezidente.


O astfel de carte tandră, atentă, scrisă despre cum să vedem bunătatea și umanitatea celor din jurul nostru conturează experiența autoarei în centre de îngrijire pentru bătrâni, de aceea opiniile scriitoarei au o importanță și mai mare despre casele de îngrijire.


Căminele de bătrâni nu sunt destinate persoanelor în vârstă. Sunt destinate persoanelor de orice vârstă care, din orice motiv, necesită acces nonstop la îngrijire medicală. De fapt, termenul „azil de bătrâni” este depășit; ceea ce obișnuiam să numim case de îngrijire medicală se numesc astăzi „facilități de îngrijire medicală calificate”. Acestea tind să servească mai ales persoanele în vârstă, deoarece majoritatea oamenilor care sunt bolnavi și au nevoie de îngrijirea medicală calificată sunt vârstnici. Persoanele mai tinere tind să-și poată reveni mai repede și nu au nevoie de acces la asistență medicală cu normă întreagă. Dar persoanele de orice vârstă care se recuperează după o intervenție chirurgicală pot petrece adesea zile sau săptămâni într-o unitate de asistență medicală calificată dacă limitările lor de recuperare le împiedică să poată oferi îngrijire de bază. (Sora mea în vârstă de treizeci și doi de ani a fost într-un azil de bătrâni trei zile după o intervenție chirurgicală la genunchi.)

 

Căminele de îngrijire medicală sau facilitățile de îngrijire medicală calificate nu sunt un loc bun doar pentru „trimiterea” persoanelor în vârstă. Acestea există pentru a avea grijă de cei care nu se pot îngriji de ei înșiși, așa că o persoană sănătoasă pur și simplu nu merge acolo.

 

Cu toate acestea, pentru cei care într-adevăr sunt prea bolnavi pentru a se îngriji singuri sau a căror sănătate este prea precară pentru a risca să fie departe de îngrijirea medicală, instituțiile de asistență medicală calificate sunt un loc minunat pentru a fi îngrijiți. Acestea s-au schimbat semnificativ, în bine, în ultimele decenii și sunt în mare parte sigure și plăcute, iar persoanele care aleg cariere în îngrijirea vârstnicilor sunt unele dintre cele mai pline de compasiune pe care le veți întâlni vreodată. (Kimberly White)


Kimberly White a obținut o diplomă în filosofie, studiind sub conducerea lui C. Terry Warner și servind ca asistent de cercetare de lungă durată. A fost redactorul revistei de filozofie de licență a departamentului său și redactor la Epoche: A Journal for the History of Philosophy. De asemenea, a lucrat pentru Institutul Arbinger ca instructor de grup și ca prim-redactor la Leadership and Self-Deception.


Niciun comentariu:
Write comentarii

Sunteti interesat de serviciile noastre?
Aflati mai multe actualizari !