Adresa

Str. Maracineni nr. 91 A

Bucuresti, sector 6

Prelungirea Ghencea

caminlili1@gmail.com

Tel: 0768-737-246

Servicii azil privat - Casa Lili

- Ingrijire zi si noapte

- Atentie, daruire, respect

- Personal calificat

- Mobilier si aparate medicale (Italia)

- Saltele speciale, scaune cu rotile, carje, manere (Italia)

- Lenjerie pat bumbac (Italia)

- Masa (3 mese principale + 2 gustari)

- Igiena (baie, tuns, unghii, barbierit)

- Cada cu usa (batrani / dizabilitati)

- Servicii de menaj / Spalatorie

- Administrare medicamente

- Perfuzii, injectii, glicemii

- Schimbare pampers, tratare escare

- Evaluare medic generalist

- Asigurare prim ajutor

- Terapie ocupationala

- Camere de zi si camere de mese

- TV, telefon, internet

- Mese festive: sarbatori si onomastice

- Curte si gradina inchise

- Mediu sigur, securizat

Rezidentii nostri

Rezidentii nostri

CONSULTATIE GRATUITA

Sunați și programați ACUM

o consultație gratuită!

0768-737-246;

0040 768 737 246;

0039 340 0766 379

Servicii pentru:

îngrijire vârstnici și adulți

îngrijire tranzitorie (post-spitalizare)

îngrijire pe termen lung (accident vascular, Alzheimer)

îngrijire paliativă

Azil privat - Camin Lili

Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246



Camin privat ingrijire batrani

Azil de batrani

Migratia adultilor afecteaza viata de familie a varstnicilor (2)

 


Pe termen lung, migrația poate avea un efect negativ asupra familiei din cauza despărțirii membrilor săi. Adulții lucrează în alte țări, la mare distanță de cei dragi și în special de părinții vârstnici. Deși relația de familie rămâne nealterată, implicarea membrilor în viața comună nu mai este posibilă. Vârstnicii cu probleme grave de sănătate au nevoie de îngrijire, familia este departe, iar un centru rezidențial poate fi o soluție pentru ei.

De-a lungul timpului, familiile erau formate din mulți membri ai familiei - din câte trei generații - și locuiau împreună, locurile de muncă erau în localitatea în care trăiau, dar lucrurile s-au schimbat mult când familiile s-au mutat la oraș sau chiar în alte țări.


"Cu mult timp în urmă, într-o zonă în mare parte agricolă, oamenii erau în jurul casei și fermelor lor toată ziua. Ei au mers ocazional în oraș, dar cea mai mare parte a timpului era petrecută cu munca la fermă. Așa că una dintre membrele familiei putea ajuta la îngrijirea părintelui mai în vârstă, cu probleme de sănătate. Pe drumul a două mile pe care se afla ferma familiei mele, existau 7 ferme. Acum există o singură corporație uriașă, toate casele și hambarele agricole au fost dărâmate. Nimeni nu cultivă în zona respectivă, cu excepția corporației.

Deci, atunci când oamenii s-au mutat în oraș, aveau nevoie de locuri de muncă. Deci, majoritatea bărbaților și o mare parte din femei lucrează acum. Nu sunt acasă și nu pot îngriji un vârstnic.

În trecut, casele de îngrijire medicală erau numite „ferma județeană săracă”. Acum, au săli de sport și piscine, activități, mâncare bună și familia poate vizita cât de des. Cu toate acestea, după ce lucrează o tura lungă, mulți dintre ei vor să meargă acasă și să vegheze în fața televizorului, acești membri ai familiei au acum 50-60 de ani, dacă au părinții de 80-90 de ani.

De asemenea, oamenii s-au mutat mai departe, s-ar putea să trăiască la 800 de kilometri de locul în care sunt părinții lor. Este dificil să ajungi acolo pentru a-i vizita, între turele de lucru, luându-le timp și pentru propriii copii, etc.

Deci pot apela, să îi viziteze cât mai mult. Dar nu mai este așa cum era în trecut. Ei încearcă să îi viziteze de Crăciun, să sune în fiecare săptămână etc. și lucrurile stau altfel.

Ar fi frumos să îi avem pe toți în același oraș, iar fiica ar putea avea grijă de mamă, dar nu mai merge așa. Iar centrele rezidențiale sunt destul de drăguțe și sunt bine reglementate de stat. "

LeeAnn Gerleman, fostă asistentă medicală, pensionară


Postări din aceeași categorie:
De ce sunt internati batranii in centre rezidentiale de ingrijire? (1)
Dinamica familiei s-a schimbat și membrii salariati nu o pot ingriji pe bunica bolnava (3)

------
Despre Casa Lili:
Suntem un serviciu de îngrijire profesională pentru persoanele în vârstă, care oferă atenția și îngrijirea persoanelor în vârstă. Angajăm un personal calificat și dedicat, care are experiență în a ajuta seniorii în viața asistată. Angajații noștri au experiențe extinse în industria de îngrijire a persoanelor, ceea ce le permite să înțeleagă ceea ce doresc și au nevoie vârstnicii sau persoanele cu dizabilități.

Sperăm că aceste beneficii vă ajută atunci când decideți dacă alegeți sau nu o casă de îngrijire. Pentru mai multe informații despre viața asistată, contactați Casa Lili!

Niciun comentariu:
Write comentarii

Sunteti interesat de serviciile noastre?
Aflati mai multe actualizari !