Adresa

Str. Maracineni nr. 91 A

Bucuresti, sector 6

Prelungirea Ghencea

caminlili1@gmail.com

Tel: 0768-737-246

Servicii azil privat - Casa Lili

- Ingrijire zi si noapte

- Atentie, daruire, respect

- Personal calificat

- Mobilier si aparate medicale (Italia)

- Saltele speciale, scaune cu rotile, carje, manere (Italia)

- Lenjerie pat bumbac (Italia)

- Masa (3 mese principale + 2 gustari)

- Igiena (baie, tuns, unghii, barbierit)

- Cada cu usa (batrani / dizabilitati)

- Servicii de menaj / Spalatorie

- Administrare medicamente

- Perfuzii, injectii, glicemii

- Schimbare pampers, tratare escare

- Evaluare medic generalist

- Asigurare prim ajutor

- Terapie ocupationala

- Camere de zi si camere de mese

- TV, telefon, internet

- Mese festive: sarbatori si onomastice

- Curte si gradina inchise

- Mediu sigur, securizat

Rezidentii nostri

Rezidentii nostri

CONSULTATIE GRATUITA

Sunați și programați ACUM

o consultație gratuită!

0768-737-246;

0040 768 737 246;

0039 340 0766 379

Servicii pentru:

îngrijire vârstnici și adulți

îngrijire tranzitorie (post-spitalizare)

îngrijire pe termen lung (accident vascular, Alzheimer)

îngrijire paliativă

Azil privat - Camin Lili

Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246



Camin privat ingrijire batrani

Azil de batrani

De ce sunt internati batranii in centre rezidentiale de ingrijire? (1)

 



Pentru siguranță. Când locuiesc într-un azil, persoanele în vârstă sunt protejate de un eveniment grav. Acest lucru este deosebit de important atunci când aveți un pacient cu o boală gravă cum este demența. Dacă ar uita să-și încuie ușa, nu ar fi în siguranță în casa lor. Casele de îngrijire medicală au un nivel ridicat de securitate pentru aceste persoane.

Cu alte cuvinte, îngrijirea rezidențială a persoanelor în vârstă sau a persoanelor cu dizabilităție este necesară pentru persoanele care nu au nevoie să fie într-un spital, dar nu pot fi îngrijite acasă.  Majoritatea caselor de îngrijire medicală au asistenți medicali și asistenți calificați la îndemână 24 de ore pe zi.

Potrivit unui sondaj online, majoritatea respondenților sunt de părere că siguranța pentru persoana dragă este cel mai puternic motiv pentru plasarea unui bătrân într-o casă de îngrijire.

" Fiii și fiicele își plasează părinții sau bunicii în case de îngrijire medicală (unități rezidențiale de îngrijire a persoanelor în vârstă), iar vârstnicii înșiși se deplasează în mod voluntar în case de îngrijire, din mai multe motive, cum ar fi:

  • Sănătate precară. Tata sau mama au nevoie de îngrijire constantă sau continuă, sau sunt persoane predispuse la căderi frecvente sau au o afecțiune medicală gravă sau au probleme de sănătate mintală. Un centru de îngrijire pentru persoane în vârstă poate fi o alegere mai bună decât un spital (sau singura alegere în unele situații).
  • Demenţă. Trăirea unei vieți normale acasă nu mai este posibilă. A devenit prea periculos. Funcțiile de bază, cum ar fi mâncatul, spălarea, băutul și mersul la culcare au devenit dificile sau imposibile.
  • Singurătatea și izolarea socială. Acestea sunt asociate cu depresia, demența, somnul dificil, hipertensiunea arterială, reducerea funcționalității și morbiditatea. Un studiu recent arată că contactul FACE-TO-FACE de trei ori pe zi, în special cu familia și prietenii, reduce izolarea socială și reduce la jumătate riscul de depresie.
  • Familia indisponibilă. Unii copii adulți și parteneri își sacrifică locul de muncă și timpul împreună cu propria familie și prietenii pentru a deveni asistente cu normă întreagă pentru persoana iubită, astfel încât acea persoană să poată continua să trăiască acasă. Acest lucru nu este întotdeauna posibil, practic sau recomandat. Mulți dintre noi nu avem capacitatea mentală și fizică, timpul, banii, cu atât mai puțin antrenamentul, pentru a avea grijă de o persoană cu nevoi complexe.
  • Ei vor sa faceți o pauză. Multe case de îngrijire pentru persoanele în vârstă sunt fantastice. O perioadă de răgaz vă poate ajuta să testați o casă și dorința unei mutări pe termen lung pentru dvs. sau persoana iubită.
În funcție de țara în care locuiți, există diferite niveluri de asistență financiară și servicii pentru cei care aleg să rămână acasă și pentru cei care doresc să se deplaseze la îngrijirea rezidențială (o casă de îngrijire medicală).

În funcție de fondul dvs. și de țara în care locuiți, s-ar putea să existe o stigmă asociată cu casele de îngrijire medicală. Cred că asta se schimbă încet, cred.

În cele din urmă, este o decizie personală sau de familie și nu ar trebui să îi judecăm pe ceilalți pentru alegerea lor, în această privință." (John Nakulski)

În afară de motivele internării precum sănătatea precară a persoanelor în vârstă, boala Alzheimer, AVC, Parkinson sau altele; singurătatea și izolarea socială; familia indisponibilă; unele case de îngrijire medicală oferă, de asemenea, șederi de reabilitare pe termen scurt în urma intervențiilor chirurgicale, a bolilor sau a rănilor. 

Serviciile pot include terapie fizică , terapie ocupațională sau terapie de vorbire, la cerere . De asemenea, casele de îngrijire medicală oferă și alte servicii, cum ar fi activitățile planificate și menținerea zilnică a operațiunilor de îngrijire.

Postări din aceeași categorie:
Migratia adultilor afecteaza viata de familie a varstnicilor (2)
Dinamica familiei s-a schimbat și membrii salariati nu o pot ingriji pe bunica bolnava (3)


------
Despre Casa Lili:
Suntem un serviciu de îngrijire profesională pentru persoanele în vârstă, care oferă atenția și îngrijirea persoanelor în vârstă. Angajăm un personal calificat și dedicat, care are experiență în a ajuta seniorii în viața asistată. Angajații noștri au experiențe extinse în industria de îngrijire a persoanelor, ceea ce le permite să înțeleagă ceea ce doresc și au nevoie vârstnicii sau persoanele cu dizabilități.

Sperăm că aceste beneficii vă ajută atunci când decideți dacă alegeți sau nu o casă de îngrijire. Pentru mai multe informații despre viața asistată, contactați Casa Lili!

Niciun comentariu:
Write comentarii

Sunteti interesat de serviciile noastre?
Aflati mai multe actualizari !