Adresa

Str. Maracineni nr. 91 A

Bucuresti, sector 6

Prelungirea Ghencea

caminlili1@gmail.com

Tel: 0768-737-246

Servicii azil privat - Casa Lili

- Ingrijire zi si noapte

- Atentie, daruire, respect

- Personal calificat

- Mobilier si aparate medicale (Italia)

- Saltele speciale, scaune cu rotile, carje, manere (Italia)

- Lenjerie pat bumbac (Italia)

- Masa (3 mese principale + 2 gustari)

- Igiena (baie, tuns, unghii, barbierit)

- Cada cu usa (batrani / dizabilitati)

- Servicii de menaj / Spalatorie

- Administrare medicamente

- Perfuzii, injectii, glicemii

- Schimbare pampers, tratare escare

- Evaluare medic generalist

- Asigurare prim ajutor

- Terapie ocupationala

- Camere de zi si camere de mese

- TV, telefon, internet

- Mese festive: sarbatori si onomastice

- Curte si gradina inchise

- Mediu sigur, securizat

Rezidentii nostri

Rezidentii nostri

CONSULTATIE GRATUITA

Sunați și programați ACUM

o consultație gratuită!

0768-737-246;

0040 768 737 246;

0039 340 0766 379

Servicii pentru:

îngrijire vârstnici și adulți

îngrijire tranzitorie (post-spitalizare)

îngrijire pe termen lung (accident vascular, Alzheimer)

îngrijire paliativă

Azil privat - Camin Lili

Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246



Camin privat ingrijire batrani

Azil de batrani

Mese calde pentru varstnici si persoane fara adapost

 

tichete de masa batrani

Prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) va fi finanțată acordarea de mese calde pensionarilor cu vârste de cel puțin 75 ani și cu venituri de 704 lei ce vor beneficia de tichete de masă electronice. De asemenea, de mese calde vor beneficia și persoanele/familiile fără adăpost, cele evacuate, care nu au domiciliu stabil și în mod special familiile monoparentale.

Lista persoanelor fără adăpost este separată și va fi actualizată lunar de către autoritățile administrației publice locale.

Valoarea lunară a unui tichet electronic de masă  este de 180 lei/persoană, iar de acest ajutor vor beneficia aproximativ 290.000 de bătrâni, alături de celelalte categorii vulnerabile.

Mesele calde vor fi acordate prin intermediul unor tichete electronice prin Schema Națională de Sprijin pentru Persoanele Vârstnice și pentru Persoanele fără adăpost (S.N.S.P.V.P.A). Bugetul alocat va fi de 640 milioane lei, finanțat prin POAD.

Programul contribuie la consolidarea coeziunii sociale și la reducerea sărăciei extreme prin distribuirea de alimente de bază (sub formă de pachete alimentare și mâncare preparată).

Măsura, reglementată de Ordonanță de urgență privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de mese calde pe bază de tichete electronice din fonduri externe nerambursabile, precum și unele măsuri de distribuire a acestora, va sprijini persoanele aflate în risc de sărăcie extremă și pe cele care reprezintă o categorie socială vulnerabilă în contextul creșterii numărului de persoane infectate cu COVID-19.

Tichetele electronice pentru mese calde emise nu vor permite efectuarea de operațiuni de retragere de numerar sau de preschimbare în numerar, ele putând fi folosite în unitățile alimentare care vor încheia contracte de prestări servicii cu societățile de profil emitente ale acestor tichete electronice. Prefectul și autoritățile administrației publice locale vor avea obligația de a identifica destinatarii finali.

Conform datelor statistice, persoanele vârstnice (65 ani și peste) sunt afectate de sărăcie ( 35,7%, 2012). De asemenea, referitor la persoanele fără adăpost, majoritatea a ajuns în această situație în urma părăsirii unui centru de plasament (la 18 ani) sau a unei alte instituții, ori după vânzarea locuinței sau prin divorț/separare. În România, majoritatea persoanelor fără adăpost sunt bărbați de 21-30/ 51-60 de ani și majoritatea nu au loc de muncă deoarece au probleme severe de sănătate.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Sunteti interesat de serviciile noastre?
Aflati mai multe actualizari !