Adresa

Str. Maracineni nr. 91 A

Bucuresti, sector 6

Prelungirea Ghencea

caminlili1@gmail.com

Tel: 0768-737-246

Servicii azil privat - Casa Lili

- Ingrijire zi si noapte

- Atentie, daruire, respect

- Personal calificat

- Mobilier si aparate medicale (Italia)

- Saltele speciale, scaune cu rotile, carje, manere (Italia)

- Lenjerie pat bumbac (Italia)

- Masa (3 mese principale + 2 gustari)

- Igiena (baie, tuns, unghii, barbierit)

- Cada cu usa (batrani / dizabilitati)

- Servicii de menaj / Spalatorie

- Administrare medicamente

- Perfuzii, injectii, glicemii

- Schimbare pampers, tratare escare

- Evaluare medic generalist

- Asigurare prim ajutor

- Terapie ocupationala

- Camere de zi si camere de mese

- TV, telefon, internet

- Mese festive: sarbatori si onomastice

- Curte si gradina inchise

- Mediu sigur, securizat

Rezidentii nostri

Rezidentii nostri

CONSULTATIE GRATUITA

Sunați și programați ACUM

o consultație gratuită!

0768-737-246;

0040 768 737 246;

0039 340 0766 379

Servicii pentru:

îngrijire vârstnici și adulți

îngrijire tranzitorie (post-spitalizare)

îngrijire pe termen lung (accident vascular, Alzheimer)

îngrijire paliativă

Azil privat - Camin Lili

Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246



Camin privat ingrijire batrani

Azil de batrani

8 beneficii pentru sanatate aduse de socializarea la batrani

 


Oamenii sunt ființe sociale. Ne dorim apartenența și conexiunea la grupuri. Socializarea ne poate îmbunătăți în mod evident viața  și ne aduce beneficii pentru sănătate.

1. Sănătate mintală. Socializarea ne poate ajuta să ne îmbunătățim sănătatea mentală și emoțională. Studiile arată - iar înțelepciunea confirmă - socializarea scade depresia. De asemenea, socializarea îmbunătățește sănătatea mentală generală.

2. Încrederea și respectul de sine. Oamenii care se simt singuri au adesea o încredere și o stimă de sine mai mică. Petrecerea timpului cu cei ai căror companie te bucură poate spori  încrederea. A fi alături de oameni de care ne pasă ne ajută să realizăm că avem un loc în lume. De asemenea, beneficiem de o perspectivă exterioară asupra noastră. Feedback-ul pe care îl obținem de la cei pe care îi iubim sporește încrederea și stima de sine.

3. Creșterea calității vieții. Studiile arată că singurătatea și problemele de sănătate ale persoanelor în vârstă  au fost corelate și că singurătatea este un factor de risc al declinului funcțional și al morții la bătrâni. Asigurându-ne că rămânem sociali și conectați, nu putem extinde nu numai durata vieții noastre, ci și calitatea acesteia.

4. Presiunea arterială redusă. Singuratatea este un factor de risc pentru cresterea tensiunii arteriale. Aceste efecte se observă cu atât mai mult când continuă singurătatea. Socializarea este antidotul singurătății.

5. Reduce riscul de Alzheimer. Să te simți singur poate crește riscul de declin cognitiv. „Riscul bolii Alzheimer a fost mai mult decât dublat la persoanele singure comparativ cu persoanele care nu erau singure.” Rapoartă cercetătorii în revista JAMA's Psychiatry.

6. Sporirea imunității și a altor beneficii pentru sănătate fizică. Socializarea poate reduce riscul de boli cardiovasculare, cancer, osteoporoză și artrită reumatoidă.

7. Creșterea sănătății creierului. Un studiu al Universității din Rochester Medical Center a descoperit că socializarea stimulează funcția cognitivă. Conversațiile și activitățile de stimulare a persoanelor în vârstă, cum ar fi jocurile de cărți și puzzle cu altele, solicită creierul și îl mențin agil.

8. Promovează sensul de a fi. Petrecerea timpului cu alții ne ajută să ne simțim utili și că viața noastră are un scop mai mare. A fi în preajma oamenilor face ca viața să fie mai plină de satisfacție. Când alții contează pe noi, avem mai multe șanse să avem grijă de noi înșine și să rămânem sănătoși atâta timp cât putem.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Sunteti interesat de serviciile noastre?
Aflati mai multe actualizari !