Adresa

Str. Maracineni nr. 91 A

Bucuresti, sector 6

Prelungirea Ghencea

caminlili1@gmail.com

Tel: 0768-737-246

Servicii azil privat - Casa Lili

- Ingrijire zi si noapte

- Atentie, daruire, respect

- Personal calificat

- Mobilier si aparate medicale (Italia)

- Saltele speciale, scaune cu rotile, carje, manere (Italia)

- Lenjerie pat bumbac (Italia)

- Masa (3 mese principale + 2 gustari)

- Igiena (baie, tuns, unghii, barbierit)

- Cada cu usa (batrani / dizabilitati)

- Servicii de menaj / Spalatorie

- Administrare medicamente

- Perfuzii, injectii, glicemii

- Schimbare pampers, tratare escare

- Evaluare medic generalist

- Asigurare prim ajutor

- Terapie ocupationala

- Camere de zi si camere de mese

- TV, telefon, internet

- Mese festive: sarbatori si onomastice

- Curte si gradina inchise

- Mediu sigur, securizat

Rezidentii nostri

Rezidentii nostri

CONSULTATIE GRATUITA

Sunați și programați ACUM

o consultație gratuită!

0768-737-246;

0040 768 737 246;

0039 340 0766 379

Servicii pentru:

îngrijire vârstnici și adulți

îngrijire tranzitorie (post-spitalizare)

îngrijire pe termen lung (accident vascular, Alzheimer)

îngrijire paliativă

Azil privat - Camin Lili

Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246



Camin privat ingrijire batrani

Azil de batrani

Ce sunt Centrele rezidențiale de îngrijire pentru bătrâni?

 


Centrele rezidențiale de îngrijire pentru bătrâni sunt Cămine de îngrijire rezidențială. Centrele Rezidențiale de Îngrijire și Asistență pentru batrâni sau adulți sunt Centre de îngrijiri calificate, așa cum este și Casa Lili. Între cele două există diferențe semnificative pe care este bine să le cunoașteți când căutați o astfel de unitate pentru cei dragi. Casa Lili este un Centru Rezidențial de Îngrijire și Asistență pentru batrâni sau adulți și cuprinde în oferta sa ambele tipuri de servicii – cele pentru centrele rezidențiale de bătrâni, cât și cele de îngrijiri calificate pentru bătrâni sau adulți.

Pe măsură ce vârstnicii îmbătrânesc, este foarte important să aibă acces la asistența medicală fizică și psihică de care au nevoie. Nevoile tuturor sunt diferite, dar mulți adulți în vârstă necesită îngrijire și asistență pe tot parcursul zilei. Un centru de îngrijire rezidențială este o opțiune excelentă pentru persoanele în vârstă care au nevoie de asistență pentru sarcinile zilnice, dar nu au nevoie de asistență medicală zilnică. Unitățile de îngrijire rezidențială pentru pacienții vârstnici oferă servicii de îngrijire cuprinzătoare într-un mediu sigur și confortabil. Iată tot ce trebuie să știți despre casele de îngrijire rezidențială pentru persoanele în vârstă.

În ce mod diferă un centru rezidențial de îngrijire de alte forme de îngrijire pentru persoane în vârstă?

Facilitățile de îngrijire rezidențială sunt diferite de alte forme de îngrijire a persoanelor în vârstă. Este foarte util să știți diferențele dintre toți termenii folosiți pentru această formă de îngrijire înainte de a începe să căutați îngrijire pentru persoana iubită. Centrele rezidențiale de îngrijire sunt foarte diferite de casele de îngrijiri calificate, pentru că nu oferă îngrijiri medicale și nici nu au medici sau asistente în personal.

Ce este un centru rezidențial de îngrijire și ce servicii oferă?

Centrele rezidențiale de îngrijire pentru vârstnici sunt centre concepute pentru persoanele în vârstă de peste 60 de ani care au nevoie de asistență și supraveghere zilnică, dar nu necesită tratament medical extins. Acestea oferă servicii de curățenie și spălătorie, mese și supraveghere pentru sarcini personale, precum îngrijirea, scăldatul, mersul pe jos și exercițiile fizice. O unitate de îngrijire rezidențială poate fi similară cu o unitate de locuit asistată. De asemenea, casele de îngrijire rezidențială pot stoca medicamente și amintesc pacienților să le ia, dar nu sunt întotdeauna capabile să administreze fizic medicamentele în sine, în funcție de legea statului. Unitățile de îngrijire rezidențială sunt autorizate de către Departamentul de servicii sociale, dar nu sunt obligate să aibă medici și asistente. Unele case de îngrijire rezidențială au asistente medicale sau medici angajați, dar nu este o cerință. Aceste facilități oferă, de asemenea, activități de grup și excursii pe teren pentru a menține rezidenții în vârstă relaxați și fericiți.

Cine este un candidat bun pentru un centru rezidențial de îngrijire?

Serviciile oferite de centrele rezidențiale de îngrijire sunt perfecte pentru persoanele în vârstă care se luptă să-și mențină rutina zilnică pe cont propriu. Este posibil să trăiască și să primească ajutor din partea familiilor lor. Acești seniori se pot confrunta cu simptomele unei afecțiuni cronice și au nevoie de analize medicale obișnuite, dar nu necesită îngrijiri medicale zilnic. Acești seniori sunt încă suficient de sănătoși pentru a se bucura de unele dintre hobby-urile lor preferate, dar nu sunt capabili să fie complet independenți.

Care sunt avantajele unui centru rezidențial de îngrijire?

În primul rând, acestea sunt foarte sigure. Pentru persoanele în vârstă care se confruntă cu mobilitate limitată și/ sau deficiențe de memorie, siguranța este o preocupare majoră. Unitățile de îngrijire rezidențială sunt proiectate în funcție de nevoile persoanelor în vârstă, astfel încât acestea sunt menținute foarte curate pentru a reduce riscul de îmbolnăvire. În general, nu există prea multe scări, dacă există, și totul este bine luminat. Dispunerea instalației nu este prea confuză pentru a ajuta persoanele în vârstă care se confruntă cu probleme de memorie. Personalul va monitoriza activitățile persoanelor în vârstă pentru a se asigura că nu fac nimic care le-ar putea provoca o vătămare și se vor asigura că sunt monitorizate condițiile lor medicale.

Un alt beneficiu al îngrijirii într-un centru rezidențial este că persoanele în vârstă au acces continuu la îngrijiri preventive, astfel încât pot să rămână sănătoși mult timp. De exemplu, persoanelor în vârstă li se administrează alimente sănătoase, primesc asistență cu orice nivel de exercițiu pe care le pot trata și sunt monitorizate îndeaproape pentru noile probleme de sănătate. Având ajutor în activitățile lor zilnice, de asemenea, bâtrânii se pot simți confortabil.

Unitățile de îngrijire rezidențială pentru persoanele în vârstă oferă o atmosferă comunitară (similară persoanelor de 55 de ani și peste) și ajută persoanele în vârstă să-și mențină o rutină. Menținerea unei rutine constante poate fi destul de dificilă pentru persoanele mai în vârstă, în special pentru cei care se confruntă cu sănătate fizică sau psihică. De asemenea, este foarte important ca persoanele în vârstă să aibă stimulare socială și să comunice cu ceilalți, ceea ce poate fi dificil pentru persoanele în vârstă care trăiesc pe cont propriu. Activitățile de grup la centrele rezidențiale de îngrijire îi ajută pe vârstnici să își facă prieteni, ceea ce îi ajută foarte mult pentru echilibrul mental și social.

În cele din urmă, casele de îngrijire rezidențială pot reduce mult stresul pentru familiile de bătrâni și alte persoane dragi. Pe măsură ce vârstnicii îmbătrânesc, pentru familiile lor poate fi foarte dificil să aibă grijă de ei și poate fi foarte copleșitor. Centrele rezidențiale de îngrijire oferă siguranță familiilor știind că persoana iubită se află într-un mediu sigur și sănătos, pe care o pot vizita oricând.

Cum pot să vorbesc cu persoana iubită despre îngrijirea rezidențială?

A vorbi cu persoanele în vârstă din viața ta despre îngrijire rezidențială poate fi foarte dificil. Mulți vârstnici se opun ideii de a renunța la independența lor și poate fi greu să se înțeleagă cu faptul că ai nevoie de îngrijire suplimentară pe parcursul zilei. Este important să o luați încet și să înțelegeți sentimentele persoanei iubite, fiind, de asemenea, foarte clar și comunicativ despre fapte. Dacă seniorul tău nu se va angaja să meargă direct la o unitate de îngrijire rezidențială, roagă-l să viziteze totuși cel puțin câteva dintre acestea. După ce vor vedea beneficiile pe care le poate oferi un astfel de centru, probabil se vor opune mai puțin ideii acesteia.

De asemenea, este foarte important ca seniorul dvs. să fie complet implicat în alegerea centrului de îngrijire. Chiar dacă seniorul dvs. nu este capabil să-și împărtășească pe deplin opiniile, ar trebui să acordați în continuare atenție modului în care reacționează în diferite locuri, deoarece acest lucru vă poate indica cum se simte și care sunt dorințele sale. De asemenea, este foarte important să le transmiteți că veți fi în continuare alături de el și că veți petrece timp cu el. Mulți vârstnici își fac griji că sunt departe de membrii familiei lor, iar asigurarea că vor fi des vizitați și că vor ține legătura permanent le va fi de mare ajutor.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Sunteti interesat de serviciile noastre?
Aflati mai multe actualizari !