Adresa

Str. Maracineni nr. 91 A

Bucuresti, sector 6

Prelungirea Ghencea

caminlili1@gmail.com

Tel: 0768-737-246

Servicii azil privat - Casa Lili

- Ingrijire zi si noapte

- Atentie, daruire, respect

- Personal calificat

- Mobilier si aparate medicale (Italia)

- Saltele speciale, scaune cu rotile, carje, manere (Italia)

- Lenjerie pat bumbac (Italia)

- Masa (3 mese principale + 2 gustari)

- Igiena (baie, tuns, unghii, barbierit)

- Cada cu usa (batrani / dizabilitati)

- Servicii de menaj / Spalatorie

- Administrare medicamente

- Perfuzii, injectii, glicemii

- Schimbare pampers, tratare escare

- Evaluare medic generalist

- Asigurare prim ajutor

- Terapie ocupationala

- Camere de zi si camere de mese

- TV, telefon, internet

- Mese festive: sarbatori si onomastice

- Curte si gradina inchise

- Mediu sigur, securizat

Rezidentii nostri

Rezidentii nostri

CONSULTATIE GRATUITA

Sunați și programați ACUM

o consultație gratuită!

0768-737-246;

0040 768 737 246;

0039 340 0766 379

Servicii pentru:

îngrijire vârstnici și adulți

îngrijire tranzitorie (post-spitalizare)

îngrijire pe termen lung (accident vascular, Alzheimer)

îngrijire paliativă

Azil privat - Camin Lili

Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246



Camin privat ingrijire batrani

Azil de batrani

Remedii de casa: Ce vă ajută când aveți o răceală sau gripă?

 

 

remedii naturiste iarna

Este din nou acea perioadă a anului, când răceala și gripa apar peste tot. „Se spune că, dacă tratezi o răceală, dispare în șapte zile, dacă o lași în pace, dispare într-o săptămână”, a spus dr. Aviva Romm, un medic specializat în medicină integrativă, potrivit publicației online.


Dar, de generații, nenumărate remedii de casă – căni de ceai cald sau supe și linguri de ierburi – au ajutat la gestionarea simptomelor răcelii și gripei, cum ar fi durerea în gât sau congestia. Totuși ar trebui să consultați un medic dacă simptomele dumneavoastră sunt severe, dacă aveți dificultăți de respirație sau dacă nu observați nicio îmbunătățire după mai mult de o săptămână.


Zinc? Miere? Ghimbir? Iată ce știm despre unele dintre cele mai populare remedii care arată cel puțin o mică promisiune.

Întărirea sistemului imunitar: vitamina C, fructe de soc și zinc

Există unele dovezi care sugerează că anumite vitamine și ingrediente din remediile casnice - cum ar fi vitamina C, fructele de soc și zincul - pot, cel puțin, să stimuleze sistemul imunitar și să scurteze ușor durata simptomelor.

Rămâneți hidratat și calmați durerile în gât: ceaiuri, supă, ghimbir și turmeric

O durere în gât este adesea rezultatul natural al inflamației create atunci când sistemul tău imunitar luptă împotriva unui virus depus în căile respiratorii superioare. Umflarea și durerea pot face mai dificilă înghițirea alimentelor și menținerea hidratată. Acest lucru termină prin a vă face gâtul și mai uscat. Tusea poate agrava și mai mult lucrurile. Menținerea hidratării băutând apă plată, ceaiuri fierbinți, bulion sau supe vă poate ajuta să vă simțiți mai confortabil.

Controlul tusei: apă sărată și miere

Dacă durerea în gât este agravată de o tuse, gargara cu apă sărată poate fi utilă. Amestecați aproximativ o jumătate de linguriță de sare într-un pahar plin cu apă caldă și agitați-o în jurul gurii și în partea din spate a gâtului timp de câteva secunde înainte de a o scuipa. Orice tip de sare pe care îl aveți acasă poate funcționa.


Medicii recomandă adesea gargara cu apă sărată ca o modalitate de a ușura durerea din gură sau din spatele gâtului și de a îmbunătăți sănătatea orală generală. Gargara ajută la slăbirea mucusului gros și, de asemenea, poate elimina iritanții precum bacteriile, virușii și alergenii din gât. Utilizarea unei soluții de sare oferă beneficiul suplimentar de a extrage excesul de lichid din țesuturile inflamate și de a le acoperi cu apă caldă, a spus dr. Talbot, profesor asociat de medicină la Centrul Medical al Universității Vanderbilt.


Adăugarea de miere la soluția de gargară sau la orice ceai sau băutură caldă poate avea un efect la fel de liniștitor. Mierea acționează ca un demulcent, ceea ce înseamnă că calmează țesuturile iritate prin acoperirea lor.

Eliminarea congestiei: oale neti, ierburi și abur

Menținerea căilor nazale hidratate este un alt remediu simplu și sigur, care poate ajuta copiii și adulții să se ușureze de gripă sau răceală. Puteți realiza acest lucru folosind un umidificator în camera dvs., fierband plante si folosind aburii sau clătiți nasul cu apă caldă sărată.


Utilizarea vaselor neti și irigarea nazală poate fi urmărită de mii de ani în medicina ayurvedică. La fel ca și gargara cu apă sărată, clătirea nazală poate ajuta la eliminarea unor virusuri și mucus din organism, reducând în același timp umflarea care poate provoca congestia.


Trebuie să vă asigurați că utilizați numai apă distilată, sterilă sau fiartă pentru clătirea dvs., deoarece apa de la robinet poate conține cantități mici de bacterii și protozoare care prezintă riscul altor infecții. Alternativ, puteți încerca spray-urile saline nazale comerciale pentru un efect similar.


Dr. Fadel Hind, un medic de boli infecțioase la Clinica Mayo, ține un umidificator în funcțiune în casa ei în timpul sezonului de gripă de iarnă. Cercetările ei au arătat că menținerea camerelor la un nivel de umiditate de aproximativ 40 până la 60 la sută reduce transmiterea virușilor respiratori și chiar te poate împiedica să te îmbolnăvești. „La această umiditate, ai tendința de a găsi un număr mai mic de viruși pe suprafețe și în aer. Și virusul care este prezent este mai puțin viabil”, a spus ea.

 


Niciun comentariu:
Write comentarii

Sunteti interesat de serviciile noastre?
Aflati mai multe actualizari !