Adresa

Str. Maracineni nr. 91 A

Bucuresti, sector 6

Prelungirea Ghencea

caminlili1@gmail.com

Tel: 0768-737-246

Servicii azil privat - Casa Lili

- Ingrijire zi si noapte

- Atentie, daruire, respect

- Personal calificat

- Mobilier si aparate medicale (Italia)

- Saltele speciale, scaune cu rotile, carje, manere (Italia)

- Lenjerie pat bumbac (Italia)

- Masa (3 mese principale + 2 gustari)

- Igiena (baie, tuns, unghii, barbierit)

- Cada cu usa (batrani / dizabilitati)

- Servicii de menaj / Spalatorie

- Administrare medicamente

- Perfuzii, injectii, glicemii

- Schimbare pampers, tratare escare

- Evaluare medic generalist

- Asigurare prim ajutor

- Terapie ocupationala

- Camere de zi si camere de mese

- TV, telefon, internet

- Mese festive: sarbatori si onomastice

- Curte si gradina inchise

- Mediu sigur, securizat

Rezidentii nostri

Rezidentii nostri

CONSULTATIE GRATUITA

Sunați și programați ACUM

o consultație gratuită!

0768-737-246;

0040 768 737 246;

0039 340 0766 379

Servicii pentru:

îngrijire vârstnici și adulți

îngrijire tranzitorie (post-spitalizare)

îngrijire pe termen lung (accident vascular, Alzheimer)

îngrijire paliativă

Azil privat - Camin Lili

Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246



Camin privat ingrijire batrani

Azil de batrani

Cine este Luminita Capra, proprietar si administrator la Casa Lili?

 

Dacă ajungi după-amiaza la Casa Lili, ești întâmpinat de cântece acompaniate de voce și pian. După orele de odihnă, vocea micuței Lili se aude cristalin în căminul bunicilor și te învăluie într-o atmosferă veselă și încântătoare. O mică supărare, o durere mai accentuată, un dor mai vechi de copiii plecați departe, toate sunt uitate când seniorii acestui loc primesc în fiecare zi un zâmbet, o îmbrățisare, o încurajare și un cântec de copil dăruite cu drag. Luminița Capră, Lili și bunicuțele sunt spiritul Casei Lili. Dar cine este Lumința Capră?

Lumința Capră este antreprenoare, iubitoare de oameni, în special cei cu nevoi speciale și bătrâni, iubitoare de muzică, dans, copii și animăluțe. După mulți ani de experiență în îngrijirea persoanelor din Italia, a revenit în țară. De peste 8 ani este parte din Asociația "Casa Lili", alături de care a dezvoltat și implementat un sistem de îngrijire de tip familial, pe care l-a învățat și practicat în Italia. Miile de ore practicate acolo i-au adus nu numai experiența, ci și înțelegerea unui alt standard de îngrijire pentru bătrâni: afecțiunea, empatia, înțelegerea și respectul fiind de importanță majoră.

Luminița Capră nu este doar omul care a pus bazele acestui așezământ, ci și omul care are curaj să schimbe lucruri: mai mici, așa cum a făcut-o în Italia și mai mari, așa cum o face în comunitatea din România.

Luminița Capră este un lider, un lider cu curaj, pentru că altfel nu ar putea să aibă o echipă profesionistă și să mențină pe picioare propria afacere. Consideră că „activitatea de îngrijire este o meserie foarte grea”, dar o face ca la carte și „persoanelor cu dizabilități sau în vârstă le datorăm atenția cuvenită”.

„Casa Lili” este un proiect de suflet și înseamnă familia extinsă. Este proiectul care include numele fiicei sale și a fost gândit cu drag pentru comunitate. Un loc creat ca un cămin adevărat pentru bunici, unde bătrânețea să fie lipsită de griji. Un cămin în care seniorii și persoanele cu dizabilități să se simtă cel mai bine, parte din familia extinsă a Luminiței Capră.

Consideră că misiunea ei este să aducă un suflu nou conceptelor de îngrijire și cămin pentru bătrâni, în România. Este vorba despre oferirea unui cămin călduros, unde să te simți bine ca locatar, să fii prețuit, să ai energie pozitivă, să fii înconjurat de oameni frumoși și iubitori cu care să comunici și să ai o viață lipsită de griji, pentru că ești bine îngrijit.

Și, ca orice om cu curaj și inițiativă, Luminița Capră are mereu multe planuri de viitor.

* Vrea să se perfecționeze continuu în activitatea de îngrijire și medicină a viitorului.

* Și-ar dori să acceseze cât mai multe școli și cursuri artistice de dans și muzică pentru fetița sa, Lili-Anna-Maria - déjà elevă la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București, secțiunea pian.

* Este nerăbdătoare să ajungă în Pașcani, în vizită, la familia sa mare cu mulți frați, veri, verișoare, nepoți, nepoate, mătuși și unchi. Să petreacă, ca pe vremuri, cu familia mare, dragă sufletului ei.

* Îi este dor de Italia, de prietenii de acolo, dar și de românii pe care i-ar plăcea să-i vadă din nou „acasă, acasă, în România noastră”.

La finalul discuției, ne-a oferit un gând de încheiere: „Pentru mine și fetița mea, Casa Lili este casa cu 10 bunici. Noi le oferim ceea ce au nevoie, dar întotdeauna și primim înzecit. Izvorul lor de învățături este nesecat, chiar dacă uneori se compune doar din gesturi și priviri”.

Pe Luminița o puteți 
contacta pe site-ul său sau la numărul de telefon 0768.737.246.



Niciun comentariu:
Write comentarii

Sunteti interesat de serviciile noastre?
Aflati mai multe actualizari !