Adresa

Str. Maracineni nr. 91 A

Bucuresti, sector 6

Prelungirea Ghencea

caminlili1@gmail.com

Tel: 0768-737-246

Servicii azil privat - Casa Lili

- Ingrijire zi si noapte

- Atentie, daruire, respect

- Personal calificat

- Mobilier si aparate medicale (Italia)

- Saltele speciale, scaune cu rotile, carje, manere (Italia)

- Lenjerie pat bumbac (Italia)

- Masa (3 mese principale + 2 gustari)

- Igiena (baie, tuns, unghii, barbierit)

- Cada cu usa (batrani / dizabilitati)

- Servicii de menaj / Spalatorie

- Administrare medicamente

- Perfuzii, injectii, glicemii

- Schimbare pampers, tratare escare

- Evaluare medic generalist

- Asigurare prim ajutor

- Terapie ocupationala

- Camere de zi si camere de mese

- TV, telefon, internet

- Mese festive: sarbatori si onomastice

- Curte si gradina inchise

- Mediu sigur, securizat

Rezidentii nostri

Rezidentii nostri

CONSULTATIE GRATUITA

Sunați și programați ACUM

o consultație gratuită!

0768-737-246;

0040 768 737 246;

0039 340 0766 379

Servicii pentru:

îngrijire vârstnici și adulți

îngrijire tranzitorie (post-spitalizare)

îngrijire pe termen lung (accident vascular, Alzheimer)

îngrijire paliativă

Azil privat - Camin Lili

Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246



Camin privat ingrijire batrani

Azil de batrani

Simptome de zi cu zi - indici pentru boala Alzheimer

 



Există multe semne cunoscute pentru recunoasterea bolii Alzheimer, incluzând pierderea memoriei, incapacitatea de a recunoaște pe cei dragi, confuzia și multe altele.

Specialiștii spun că există și alte semne și simptome care pot apărea cu mult înainte de avansarea bolii. Recunoscându-le, diagnosticul poate fi pus mai devreme, iar tratamentul timpuri poate încetini evoluția bolii.

Potrivit unui studiu recent, amintit de specialisti, s-a raportat că cei care sunt mai somnolenți în timpul zilei pot avea mai multe indicii de a dezvolta boala Alzheimer peste câteva decenii.

Cercetătorii au studiat un grup de 124 de persoane cu vârste între 36 și 82 de ani. Au fost făcute scanări ale creierului la cei care au raportat somnolență excesivă în timpul zilei.

Rezultatele au arătat că au fost aproape de 3 ori mai mari șanse de a avea depozite beta-amiloid în creierul lor peste 16 ani. Aceste depuneri de beta-amiloid formează plăci care împiedică funcționarea corectă a terminațiilor nervoase din creier și se cred că acestea contribuie la boala Alzheimer și la alte tipuri de demență.

Una dintre concluziile studiului a fost că, deși problemele de somn sunt cunoscute a fi un factor de risc pentru boala Alzheimer, somnolența excesivă în timpul zilei la adulții normali cognitiv poate fi un indicator timpuriu al bolii.

Deși somnolența excesivă și somnolența în timpul zilei sunt frecvente la adulții mai în vârstă, este necesară explorarea în continuare a conexiunii cu placa crescută în creier.

Un alt studiu mai recent a arătat că apatia poate fi un alt semn precoce al demenței. Lipsa tot mai mare de interes pentru activitățile zilnice, prietenii și chiar igiena personală poate fi de fapt un indicator timpuriu al demenței.

Apatia este definită ca "lipsă de sentiment, emoție, interes și îngrijorare; o stare de indiferență ".

Poate fi un semnal de alarma dacă vârstnicii care socializau, erau interesați de viața de zi cu zi, care aveau hobby-uri, devin dintr-o dată dezinteresați și deconectați.

Semnele și simptomele observate în cursul anilor de către membrii familiei și de către prieteni pot fi, uneori, cele mai importante indicii pentru a ajunge la un diagnostic.

Persoanele vârstnice singure sunt si mai expuse la aceasta tulburare. Dacă dumneavoastră sau membrii familiei dvs. aveți în vedere îngrijirea  la un Centru pentru batrani ca parte a unui plan de ingrijire, contactati-ne.

Echipa noastra este dedicata sustinerii familiei dvs, ajutandu-i pe varstnici sa se bucure de viata, sa beneficieze de conditii de ingrijire, atentie si afectiune ca in mijlocul unei familii.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Sunteti interesat de serviciile noastre?
Aflati mai multe actualizari !