Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246Ce va oferim

Ce va oferim

Intrebari si raspunsuri: Despre asistenta pentru sanatate la Camin Lili

azil-de-batrani

Rezidentii de la Casa Lili primesc asistenta pentru sanatate?


Da, rezidenții de la Casa Lili beneficiază de asistență pentru sănătate, respectiv supraveghere și tratament dupa prescriptiile medicale. Mai exact, centrul nostru pentru batrani si persoane cu dizabilitati asigura servicii de asistenta medicala in functie de scopul, functia si categoria de beneficiar careia i se adreseaza.

Cu privire la acest subiect – asistenta pentru sanatate -, noi informam viitorii rezidenti si persoanele apartinatoare inca de la inceput ca:

1. Noi informam beneficiarii cu privire la asistenta medicala acordata.

2. Asiguram monitorizarea in scop preventiv si terapeutic a starii de sanatate a beneficiarilor si adaptam regimul de viata si cel alimentar conform indicatiilor specialistilor.

3. Asiguram acordarea medicatiei pentru fiecare beneficiar.

4. În funcție de necesitatile beneficiarilor nostri, avem dotarile corespunzatoare pentru asigurarea asistentei medicale.

5. Asiguram in conditii de siguranta depozitarea medicamentelor si a materialelor necesare acordarii serviciilor medicale.

6. Asiguram evidenta medicamentelor si a altor materiale consumabile necesare utilizarii in ingrijirea rezidentilor nostri.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne telefonic sau pe email.