Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246Ce va oferim

Ce va oferim

Intrebari si raspunsuri: Despre ingrijirea personala a rezidentilor la Camin Lili

Cum se asigura ingrijirea personala a persoanelor rezidente la Caminul Lili?

Cum se asigura ingrijirea personala a rezidentilor  la Caminul Lili?


La centrul nostru pentru persoane in varsta si persoane cu dizabilitati, ne asiguram ca beneficiarii primesc ajutorul necesar pentru realizarea activitatilor de baza ale vietii. Oferim ajutor si ingrijirea adecvata pentru ca rezidentii nostri sa-si continue viata in demnitate si respect.

Prin intermediul serviciilor noastre:

  • 1. Oferim conditii adecvate pentru realizarea igienei personale.
  • 2. Asiguram asistenta calificata pentru mentinerea igienei personale a beneficiarilor aflati in situatie de dependenta.
  • 3. Asiguram asistenta necesara rezidentilor nostri aflati in situatie de dependenta, pentru realizarea activitatilor zilnice.
  • 4. Dispunem de dotarile necesare pentru realizarea ingrijirii personale a beneficiarilor.

Serviciile pe care le oferim sunt completate de mobilier si echipamente speciale pentru a inlesni o buna ingrijire a persoanelor in varsta si a persoanelor cu dizabilitati, fie prin dotarea centrului nostru cu scaune speciale, mese speciale, in care sa nu se accidenteze, cada speciala pentru ingrijirea corporala, paturi speciale, scaune cu rotile.

De asemenea, dispunem de un dispozitiv special  - macara pentru persoane bolnave, cu handicap sau pentru persoane invalide. Acesta permite o ridicare confortabila a pacientilor in rutina zilnica – transferul din baie in scaunul cu rotile -, sau pentru ridicarea la baie si zona grupului sanitar.


Pentru mai multe detalii, contactati-ne telefonic sau pe email.