Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246Ce va oferim

Ce va oferim

Acomodarea la Căminul de bătrâni „Casa Lili”


azil de batrani Bucuresti


Cazare

Oferim un mediu cald, prietenos, adaptat nevoilor speciale, asigurăm siguranță și securitate tuturor rezidenților noștri.

Fiind un loc pentru persoane cu probleme speciale de sănătate, condițiile oferite sunt adaptate nevoilor acestora. Avem dotări la standarde europene pentru echipamentele sanitare  necesare persoanelor cu dizabilități: băi, cadă cu deschidere laterală, cădiță, bideu, cărucioare de toate tipurile, cârje, bastoane, perne speciale.

Căminul Lili are sistem de supraveghere video, dispune de curte interioară, terasă, camere cu paturi speciale, supraveghere medicală 24/24, inclusiv în sărbătorile legale.

Dormitoare

Căminul de bătrâni „Casa Lili” oferă cazare în dormitoare care îndeplinesc cerințele de dimensiune specifice pentru o îngrijire de calitate.

Bucătărie

Bucătăria a fost concepută special pentru a satisface nevoile casei și îndeplinește toate standardele cerute.

Dusuri și băi

Există dușuri și băi asistate la fiecare etaj.

Saloane și săli de mese

Există saloane și săli de mese pentru uz comun.

Grădină

Grădina este complet accesibilă pentru scaune cu rotile, iar locuitorii și vizitatorii acestora sunt încurajați să iasă în jurul vilei pentru aerul curat și liniștea din zonă.

Pentru mai multe  informații despre activitățile de la Căminul de bătrâni „Casa Lili”, contactați-ne telefonic sau pe email.