Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246Ce va oferim

Ce va oferim

Cui oferim servicii de îngrijire la Casa Lili?


ingrijire batran, ingrijire batrana, ingrijire batrani

Echipa noastră are experiență în îngrijirea vârstnicilor și a adulților vulnerabili și susținem rezidenții care fac parte din următoarelor grupe cu probleme specifice.

Oferim servicii de îngrijire vârstnicilor și adulților care au o afecțiune temporară, care au nevoie de îngrijire tranzitorie (post-spitalizare), îngrijire pe termen lung (cum ar fi accident vascular, Alzheimer sau Parkinson) sau au nevoie de îngrijire paliativă.

Vârstnicii


La o anumită vârstă, unele persoane pot deveni izolate, nu doresc să socializeze – din diverse motive – cum ar fi dizabilitatea, boala, decesul partenerului, slăbirea, îmbătrânirea și multe altele. Specialiștii spun că un loc specializat de îngrijire, cum este Casa Lili – tip familial – poate fi o soluție pentru izolarea bătrânilor care nu mai socializează. De asemenea, spun că activitățile zilnice, comunicarea în astfel de grupuri poate fi benefică pentru mentalul vârstnicului și îl poate readuce la o viață socială firească, specifică vârstei.

Persoanele cu demență


Știm cât de greu este când persoana iubită a fost diagnosticată cu această afecțiune. Și poate fi devastator de ambele părți – a bolnavului și a rudelor apropiate. Pierderea treptată a memoriei, a limbajului, a capacității de orientare și planificare sunt numai câteva din dificultățile care apar în viața persoanei afectate. 

La Casa Lili, suntem convinși că alături de oamenii calificați, de atenția și îngrijirile necesare pentru persoanele cu demență se pot obține rezultate de ameliorare a afecțiunii și de frânare a avansării bolii. Astfel, putem să contribuim la crearea unei vieți mai bune pentru rezidentul nostru, cât și pentru familiile lor, acordându-le toată îngrijirea și timpul de care au nevoie pentru ei.


Dizabilități fizice


Serviciile noastre de îngrijire se adresează și persoanelor cu o invaliditate care poate fi din naștere sau care a apărut în timpul vieții. Nevoiele persoanelor cu dizabilități fizice sunt multiple având probleme de mobilitate, sau pentru dizabilități mai grave fiind nevoie de supraveghere permanentă, având o pierdere parțială sau totală a anumitor abilități.

Deficiențe senzoriale


Persoanele cu tulburări senzoriale pot avea probleme cu o pierdere combinată parțială sau totală a simțurilor – auzului și a vederii. Astfel de persoane, cu tulburări duale senzoriale pot avea dificultăți în cmunicare, mobilitate și acces la informații. 

La Casa Lili, oferim un servicii de îngrijire personalizate și centrate pe afecțiunea, nevoile și personalitatea fiecărui rezident. Credem că o atmosferă caldă, cu înțelegere și dăruire pentru mica noastră comunitate – ca într-o familie – poate să aducă o viață mai bună pentru fiecare.