Adresa

Str. Maracineni nr. 91 A

Bucuresti, sector 6

Prelungirea Ghencea

caminlili1@gmail.com

Tel: 0768-737-246

Servicii azil privat - Casa Lili

- Ingrijire zi si noapte

- Atentie, daruire, respect

- Personal calificat

- Mobilier si aparate medicale (Italia)

- Saltele speciale, scaune cu rotile, carje, manere (Italia)

- Lenjerie pat bumbac (Italia)

- Masa (3 mese principale + 2 gustari)

- Igiena (baie, tuns, unghii, barbierit)

- Cada cu usa (batrani / dizabilitati)

- Servicii de menaj / Spalatorie

- Administrare medicamente

- Perfuzii, injectii, glicemii

- Schimbare pampers, tratare escare

- Evaluare medic generalist

- Asigurare prim ajutor

- Terapie ocupationala

- Camere de zi si camere de mese

- TV, telefon, internet

- Mese festive: sarbatori si onomastice

- Curte si gradina inchise

- Mediu sigur, securizat

Rezidentii nostri

Rezidentii nostri

CONSULTATIE GRATUITA

Sunați și programați ACUM

o consultație gratuită!

0768-737-246;

0040 768 737 246;

0039 340 0766 379

Servicii pentru:

îngrijire vârstnici și adulți

îngrijire tranzitorie (post-spitalizare)

îngrijire pe termen lung (accident vascular, Alzheimer)

îngrijire paliativă

Azil privat - Camin Lili

Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246



Camin privat ingrijire batrani

Azil de batrani

Cand ai nevoie de un centru de ingrijire batrani/ persoane cu dizabilitati?

 



Nimeni nu asteapta cu nerabdare sa mearga intr-un centru de ingrijire sau sa lase pe cineva drag acolo. Pentru simplul fapt ca acasa credem ca este mai bine, chiar si in cazuri dificile. Dar ce sa faci cand un parinte batran slabeste ingrijorator de mult, pentru ca locuieste singur si nu mananca bine. Sau atunci cand depresia si memoria slabita fac sa neglijeze programul pentru medicamentele vitale?

O ingrijire zilnica de catre persoane calificate, dintr-un centru de ingrijire pentru batrani, poate fi cu adevarat cea mai buna optiune.

Mai mult decat atat, sunt multe cazuri in care un numar mare de adulti sunt nevoiti sa plece in strainatate pentru a munci si nu au cu cine lasa in grija un parinte bolnav sau cu alte probleme de sanatate. De asemenea, si pentru aceste situatii, centrul de ingrijire poate fi o adevarata optiune salvatoare.

Am dat doar doua exemple din multiplele situatii care au nevoie de astfel de comunitati pentru supraveghere si ingrijire a celor dragi. Problema majora este ca, de multe ori, aceste centre nu exista in unele judete, sau – in cel mai bun caz – au locuri limitate, in localitatile in care functioneaza astfel de organizatii.

Exista un sprijin in aceste centre-comunitati, mai mult decat banuiti. Parintele tau singur ar avea un program de ingrijire bine stabilit pentru masa, medicatie, timp liber, supraveghere 24/24 de ore si conectarea cu alte persoane.

In plus, o persoana in varsta, cu Alzheimer, parkinson sau AVC, poate avea oricand un mic accident casnic, rupandu-si un sold, sau ratacind prin cartier fara a sti drumul de intoarcere catre casa.  O astfel de persoana are nevoie de o ingrijire pe intreaga zi, pe termen lung.

Pentru a sti sigur daca aveti nevoie sa apelati la un centru de ingrijire este bine sa aveti o evaluare a starii fizice si psihice a persoanei cu probleme.

Daca are o incapacitate de gradul I de a desfasura activitati zilnice, daca nu se poate deplasa singura nici macar prin casa, daca nu poate duce furculita la gura, nu poate trage un pantalon sau un polover pentru a se imbraca, cu siguranta trebuie sa luati in considerare o optiune de ingrijire corespunzatoare.

Va trebui sa evaluati deficitul memoriei, semnele de anxietate sau depresie, precum si indiciile bolii Alzheimer.

La toate acestea, adaugati propriile intuitii. Aveti probleme cu convingerea parintelui batrani de a face un dus, sau obiceiul de a uita sa opreasca aragazul sau soba, de a nu va recunoaste, de a uita cuvinte din vocabularul obisnuit?

O optiune pentru rezolvarea acestor probleme poate fi alegerea Centrului de ingrijire pentru batrani sau persoane cu dizabilitati – Casa Lili.

Pe langa serviciile calificate pe care le aducem rezidentilor nostri, conceptul si misiunea noastra este de a oferi un adevarat camin si a crea o atmosfera cat mai calda in acest grup. Avem experienta si cu adevarat iubire de oameni. Toti cei care raman la noi sunt ca si membri ai familiei. Ii respectam, le intelegem personalitatile, nevoile si incercam sa le facem o viata cat mai usoara si mai frumoasa alaturi de noi.

Membrii familiei tin legatura permanent si îi pot vizita oricand pe cei dragi. Daca doriti sa aflati mai multe detalii, ne puteti contacta telefonic sau aici.

Niciun comentariu:
Write comentarii

Sunteti interesat de serviciile noastre?
Aflati mai multe actualizari !