Pentru informatii, sunati chiar acum!

Telefon: 0768.737.246Ce va oferim

Ce va oferim

Caravana Istetilor revine la Caminul de batrani – Casa Lili

Caravana Istetilor revine la Caminul de batrani – Casa Lili


Surprize placute la Caminul de batrani Casa Lili

Caravana Istetilor a fost in vizita la Casa Lili, din Bucuresti. Caminul Lili este un centru rezidential pentru ingrijire batrani si persoane cu probleme medicale, construit la un standard european, care ofera cu adevarat un ambient primitor acestora si care beneficiaza de toata atentia unei echipe pregatite. Totul este gandit cu multa implicare de doamna Luminita.

Caravana Istetilor s-a bucurat, ca de fiecare data, de o primire calduroasa si a avut parte si de cateva surprize. Printre ele se numara Lili – reporterul nostru special. Prezenta printre membrii casei, fetita doamnei Luminita nu a avut emotii in fata camerei si a preluat legatura ca un adevarat jurnalist, pentru ca telespectatorii din Bucuresti sa afle toate detaliile.

Pentru ocuparea timpului in mod placut, batranii pot face plimbari in curte, pot asculta muzica, urmari programe TV, socializa cu membrii caminului sau lectura. Familiile batranilor îi pot vizita in orice moment si pot face diverse activitati cu acestia.

Surprizele nu se opresc aici. Vizita noastra a avut loc intr-o zi de sarbatoare, chiar la aniversarea reporterului nostru special. Noi ii dorim - La multi ani – micutei Lili si ii multumim ca ne-a fost alaturi.

Casa Lili ne-a intrat in suflet si ne vom intoarce cu drag ca de fiecare data, pentru a-i vizita.

voce inregistrare: Diana Matusa
transcriptionare: AVA